Betaalmogelijkheden

iDEAL

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om met iDEAL te betalen. Met iDEAL kun je vertrouwd, gemakkelijk en veilig je online aankopen betalen. Je rekent af via het internet bankiersysteem van je eigen vertrouwde bank. Betalen met iDEAL is een samenwerkingsverband tussen de grootste bekende banken van Nederland.

Belangrijkste kenmerken:
• Kosteloos
• Vertrouw, veilig en gemakkelijk
• Wordt ondersteund door de grote bekende Nederlandse banken
• Controle op de betaling

Wij kunnen je betaling vrijwel direct zien, waardoor wij jouw bestelling sneller in behandeling kunnen nemen.

Hoe werkt iDEAL?

Je plaatst een bestelling in onze webshop. Bij de keuze van de betaalwijze kies je voor iDEAL. Je selecteert je bank. Vervolgens word je doorgeleid naar het bankiersysteem van je eigen bank, waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je selecteert de rekening waarmee je wil betalen en scant de juiste toegangscode. Het bedrag wordt meteen van je rekening afgeschreven en wij worden vrijwel direct geïnformeerd dat je bestelling betaald is. Daardoor kan je bestelling snel in behandeling worden genomen.

Mistercash

Naast iDEAL bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid aan om te betalen met Mistercash. Deze betalingsdienst is  bedoeld voor Belgische banken/klanten.  Met Mistercash kun je eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar betalen. Je rekent af via het internet bankiersysteem van je eigen vertrouwde bank.

Belangrijkste kenmerken:
• Snel en efficiënt
• Bijzonder veilig
• Wordt ondersteund door de grote bekende Belgische banken
• Controle op de betaling

Wij kunnen je betaling vrijwel direct zien, waardoor wij jouw bestelling sneller in behandeling kunnen nemen.

Hoe werkt Mistercash?

Je plaatst een bestelling in onze webshop en bij de keuze van de betaalwijze kies je voor Mistercash. Je selecteert je bank. Vervolgens word je doorgeleid naar het betaalscherm van jouw eigen bank, waar je de rest van de gegevens invoert. Het bedrag wordt meteen van je rekening afgeschreven en wij worden vrijwel direct geïnformeerd dat je bestelling betaald is. Daardoor kan je bestelling snel in behandeling worden genomen.