Bezorging

Gratis verzending

GRATIS verzending binnen Nederland is mogelijk bij bestellingen vanaf € 50,-.Bij bestellingen binnen Nederland lager dan € 50,-  rekenen wij een bedrag van € 7,95 aan verzendkosten. Je bestelling wordt bezorgd op het door jouw gewenste adres.

Wij versturen je bestelling met PostNL.

 

Levertijd

Voor alle producten geldt (mits voorradig) een levertijd van 1 á 2 werkdagen, indien je bij de betaalwijze hebt gekozen voor iDEAL. Wanneer een product niet op voorraad is, zullen wij je hierover informeren. 

Wij hebben helaas geen invloed op eventuele vertragingen die ontstaan bij de distributie van je pakket en vragen hiervoor begrip. Bij vragen hierover kun je uiteraard wel contact met ons opnemen. 

Wanneer je bij de betaalwijze hebt gekozen voor een bankoverschrijving, wordt je bestelling verstuurd wanneer je betaling door ons is ontvangen. Je kunt jouw bestelling daardoor later ontvangen, dan wanneer je van één van onze andere betaalwijzen gebruikt maakt.

Bij niet thuis

Als je niet thuis bent als de bezorger met het pakket aan de deur staat, kan het pakket eventueel bij je buren worden bezorgd. Je vindt in dat geval een kaartje in je brievenbus, waarin staat bij welke buren je het pakket kunt afhalen.

Wanneer de postbode het pakket niet bij jouw of je buren kan bezorgen, vind je een briefje in de brievenbus, waarmee je kunt aangeven wanneer de bezorger een tweede keer langs kan komen. Als je niet op het briefje reageert komt de bezorger automatisch de volgende dag nogmaals met het pakket bij jouw aan de deur (met uitzondering van zon- en feestdagen).

Wanneer je ook de tweede keer niet thuis bent en de bezorger jouw pakket ook niet bij de buren kan bezorgen, krijg je weer een briefje in de brievenbus. Op dit briefje staan gegevens om contact op te nemen met de bezorgdienst.

Bestellingen bezorgd door PostNL worden doorgaans bij niet thuis naar een dichtstbijzijnde afhaalpunt gebracht. Daar dient u de bestelling dan op te halen binnen 5 dagen.