Ruilen & Retourneren

30 dagen bedenktijd

Je hebt het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar Uwdierenwinkel.nl zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@uwdierenwinkel. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het product wijkt af van hetgeen je besteld hebt

Wanneer je constateert dat het product dat je hebt ontvangen zichtbaar afwijkt van hetgeen je besteld hebt, dan kun je het aan ons retourneren. Wij zullen dan op onze kosten het product omruilen. Neem direct nadat je constateert dat je het verkeerde product toegezonden hebt gekregen contact met ons op via e-mail. Neem het product in geen geval in gebruik. Alleen ongebruikte en ongeopende producten komen voor kosteloze vervanging in aanmerking.

Het artikel is beschadigd

Neem na constatering van de beschadiging altijd contact met ons op via e-mail. Indien het product dusdanig is beschadigd dat het niet geschikt is voor gebruik, zullen wij het aankoopbedrag voor dit artikel terugstorten.

De retourinstructies

Download hieronder de retourinstructies. Vergeet niet om deze uit te printen en ingevuld toe te voegen aan je retourzending.

Download de retourinstructies

Stuur het pakket retour naar het door ons opgegeven adres in de retourinstructies. Ongefrankeerde retourzendingen worden altijd geweigerd! Retourzendingen zonder ingevuld retourformulier worden niet in behandeling genomen. Wanneer de teruggezonden artikelen compleet, ongeschonden en ongebruikt door ons ontvangen zijn, storten wij het door jouw betaalde aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen terug op je rekening.