fbpx
Alles voor een gelukkig huisdier!

Papegaaienkooien

Papegaaienkooien

Ben je op zoek naar een kooi voor jouw papegaai? Dan ben je bij Uwdierenwinkel.nl aan het juiste adres. Wij verkopen papegaaienkooien van het merk STRONG. Deze kooien zijn van de hoogste kwaliteit, hebben een superieure afwerking en zijn voorzien van dikke spijlen. Daarnaast zijn ze voorzien van een poedercoat, zodat de kooi niet zal gaan roesten. De poedercoating is niet giftig, dus het kan geen kwaad als je papegaai aan de kooi knabbelt.
Zorg bij het kiezen van een kooi er voor dat je papegaai beide vleugels kan spreiden. Papegaaien met een lange staart hebben een papegaaienkooi nodig die minimaal 80 centimeter diep is.

Resultaat 1–12 van de 22 resultaten wordt getoond

Filteren

Resultaat 1–12 van de 22 resultaten wordt getoond

Filteren

De juiste papegaaienkooi met een papegaaienstandaard
Een papegaai heeft veel ruimte nodig dus welke kooi je ook kiest, deze zal altijd te klein zijn voor jouw papegaai. Het is dus belangrijk om ook te kijken naar een leuke papegaaienstandaard om zo een fijne plek te creëren voor jou papegaai om buiten zijn kooi te spelen. Een papegaaienstandaard kan overal in de woning worden geplaatst. Zo bied je jouw papegaai het optimale vrijheidsgevoel en heeft hij ook meer bewegingsvrijheid. Daarnaast kun je de speelstandaard ook voorzien van papegaaienspeelgoed.

De waardering van www.uwdierenwinkel.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 83 reviews.