Drie makkelijk te trainen honden

 Drie makkelijk te trainen honden


Wanneer je overweegt een nieuwe hond of puppy te kopen, of te adopteren, zijn er veel verschillende factoren waarmee je rekening moet houden. Sowieso is het belangrijk dat het uiterlijk van de hond je aanspreekt. En wil je een rustige hond, of eentje met temperament?
De grootte van de hond, of ze actief zijn, wat hun achtergrond is, wat voor soort vacht ze hebben, hoe territoriaal ze zijn, dat zijn allemaal belangrijke dingen om over na te denken voordat je je definitieve beslissing neemt. Maar wellicht is het meest doorslaggevend hoe gemakkelijk, of moeilijk, een bepaalde hond te trainen is.

Waar moet je op letten?


De bereidheid om jou als baasje te behagen is een belangrijke factor om in acht te nemen. Je wilt natuurlijk dat een hond van nature de neiging heeft met jou mee te werken. Je wilt ook dat een hond intelligent is zodat hij commando´s snel kan oppikken. Verder is het handig als de hond zijn aandacht goed erbij kan houden en dat hij aardig wat energie heeft.

Golden Retriever


De Golden Retriever is een van de makkelijkst trainbare honden. Hij wordt niet voor niks gebruikt als blindengeleidehond. Ze beschikken over alle bovenstaande elementen waardoor ze bij uitstek goed trainbaar zijn.

Duitse Herder


De Duitse herder is een intelligent, loyaal en een moedig hondenras. De Herder zal altijd zijn best doen om hun leider te behagen. Zodra je hun respect en aandacht hebt verdiend, zullen ze ongelooflijk goed naar je luisteren.

Poedel

Poedels bestaan er in alle soorten en maten. Maar over het algemeen zijn deze honden zeer intelligent, reageren snel, en houden ervan om bezig te zijn. Poedels zijn minder trouw dan de Retrievers en Herders, maar zijn wel makkelijker trucjes aan te leren.

onlino

Related post