Zorg ervoor dat jouw huisdier zich in z’n eentje vermaakt met de GoBone

 Zorg ervoor dat jouw huisdier zich in z’n eentje vermaakt met de GoBone

Heb jij ook weleens meegemaakt dat jouw hond spullen in huis begint kapot te maken wanneer hij/zij zich verveeld? Soms is er geen ontkomen aan dat jouw hond een paar uur per dag alleen doorbrengt. Veel mensen vinden het zielig om hun huisdier dan in een afgesloten ruimte of zelfs een bench te zetten. Vandaar dat veel honden zich vrij door het huis kunnen bewegen. Een nadeel hiervan is dat zij jouw schoenen, bank of andere meubels kapot kunnen maken. Ook kunnen honden die alleen zijn gaan blaffen of janken, wat niet bevorderlijk is voor jouw band met de buren. In deze blog lees je meer over de GoBone, die jouw hond helpt om bezig te blijven wanneer jij er even niet bent.

Wat zijn de voordelen van de GoBone?

De GoBone is een erg leuk en mechanisch speeltje wat jouw hond zeker bezighoudt op het moment dat jij er even niet bent. De GoBone is uitgerust met meerdere kauwbare oppervlakten. Dit zorgt er ook nog eens voor dat de hond zijn gebit kan onderhouden. Daarnaast zitten er allerlei verstopplekken voor koekjes en snoepjes in de GoBone. Hier kan je ook pindakaas in smeren, zodat jouw hond uren zoet is om deze lekkernijen uit de GoBone te verwijderen. De GoBone is ook nog eens waterdicht, dus het maakt niet uit hoe erg jouw hond erop kwijlt.

Wat kan de GoBone precies?

De GoBone is uitgerust met intelligente software waardoor je met een app kan instellen hoe zwaar, oud en groot jouw hond is. De GoBone past automatisch zijn bewegingen en snelheid op deze informatie aan. Door de oplaadbare batterij kan het speeltje tot wel 8 uur achter elkaar jouw hond blijven vermaken. Het slimme speeltje bouwt zelfs rusttijd voor jouw huisdier in voordat beiden weer verder kunnen spelen. Het is voor elke soort geschikt!

onlino

Related post