Houd jouw huisdier op gewicht met een slimme voerbak

 Houd jouw huisdier op gewicht met een slimme voerbak

Men zegt dat liefde door de maag gaat en dit geldt soms ook voor jouw huisdieren. Ben jij weleens bang dat jij jouw trouwe viervoeter of lieve pluizenbol te veel eten geeft? Dan zou het natuurlijk erg fijn zijn als je hun dieet goed in de gaten kunt houden. Met een slimme voerbak kan je zelfs bijhouden hoe vaak en hoeveel jouw huisdier eet. De voerbak is te koppelen aan een app waar je zelfs een aantal tips terug kunt lezen hoe jij jouw dier op een zo gezond mogelijke manier kunt voeren. In deze blog lees je meer over de I-Bowl.

Wat zijn de voordelen van de I-Bowl?

Maak jij je zorgen of jouw hond of kat wel eet? Niet eten kan duiden op ziektes en dan wil je jouw huisdier natuurlijk graag naar de dierenarts brengen. Met de I-Bowl kan jij via een app op je smartphone bijhouden hoeveel jouw huisdier eet en ook hoe vaak het dier naar de voerbak terugkomt. Het makkelijke is dat er een ingebouwde weegschaal in de voerbak zit, waardoor jij jouw huisdier nooit te veel te eten kunt geven. Dit is ideaal wanneer het dier op dieet is of wanneer je hem gezond wil houden. Daarnaast is de I-Bowl handig schoon te maken en kan je hem zelfs in de vaatwasser zetten.

Wat zijn de mogelijkheden van deze gadget?

Door het Italiaanse Design van de I-Bowl is de slimme voerbak ook nog eens stijlvol voor in jouw huis. De I-Bowl heeft een ingebouwd LCD scherm met zacht licht waarop je het gewicht van het voer kunt aflezen. De I-Bowl is er in drie verschillende maten zodat alle huisdieren er iets aan hebben. In de gekoppelde app kan jij alles terugvinden over het eetgedrag van jouw huisdier en kan je voor voedingsadvies terecht. Zo zorg je ervoor dat jouw huisdier nooit te veel of te weinig eet.

onlino

Related post