fbpx
Alles voor een gelukkig huisdier!

Katten

Alles voor een gelukkige kat en baasje

Wij hebben een ruim assortiment leuke, schattige mooie en gewoon praktische producten voor jouw lieve huisgenoot. Al deze producten kun je heel eenvoudig online bestellen, waarna de bestelling snel bij je wordt afgeleverd. Je vindt hieronder kattenmanden, kussens, bakken, luiken, krabpalen en nog veel meer kattenspullen voor leuke prijzen om jouw kat of poes gelukkig te maken. Wij wensen je veel plezier met het snuffelen naar kattenspulletjes voor jouw snoezige kat of poes bij Uwdierenwinkel.nl.

Resultaat 1–12 van de 320 resultaten wordt getoond

Filteren

Resultaat 1–12 van de 320 resultaten wordt getoond

Filteren

Kattenmanden en kattenkussens

Een kitten, kat of poes helemaal thuis laten voelen begint vaak bij het creëren van een mooi plekje. Jouw eigenzinnige huisgenootje voelt zich helemaal thuis met deze kattenmanden en kattenkussens.

Krabpalen

Urenlang klauteren en spelen zonder dat je meubels en gordijnen eraan gaan is geen enkel probleem met goede krabpalen in huis. Wil je jouw kat een fijne plek geven waar hij zich veilig en geborgen voelt kijk dan eens naar een kattenhuis.

Kattenbakken

Een kattenbak is een belangrijke plek waar jouw kat zijn behoefte kan doen. In ons ruime assortiment kattenbakken vind je verschillende varianten, met of zonder kap. Een kattenbak moet natuurlijk ook schoongemaakt worden, daarom hebben wij ook kattenbakvulling, kattenbakdeodorant, en kattenbakscheppen.

Kattenspeelgoed

Een kat vindt het erg leuk om ergens mee te spelen en zich even flink uit te leven. Kattenspeelgoed zorgt daarbij voor afwisseling, maar is ook goed voor de fitheid van je poes of kat en verbetert de zintuigen. Katten vinden het nog leuker als het baasje nog even meespeelt. Vooral katten die vooral binnen leven staan erom bekend dat ze te weinig bewegen. In dat geval zijn meerdere speeltjes voor jouw kat een goed idee, zo verveelt je kat zich minder snel en blijft hij in een betere conditie.

De waardering van www.uwdierenwinkel.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 83 reviews.